Välj storskärmsläge
Sprouting Health - bättre hälsa och miljö för alla


Nätbutiken är pausad just nu

Det har sedan pandemin och allt som har skett sedan dess (kriget i Ukraina, inflation, räntehöjingar, ökade elpriser och matpriser mm) lett till en så liten försäljning att det inte längre är möjligt för mig att kunna driva och leva på företaget.

Därför har jag fr.o.m 26/2 2024 (efter att ha drivit företaget i 21 år) nu anmält mig som arbetssökande. Så länge som jag får ersättning från A-kassan så säger regelverket att det inte får finnas någon inkomst i företaget. Av den anledningen har jag nu fått ta det tunga beslutet att lägga företaget vilande.


Min förhoppning är att tillvaron för oss alla vänder till det bättre.
När marknaden framöver återhämtar sig så vill jag gärna kunna starta igång nätbutiken igen på deltid.Tips till dig som behöver förbrukningsartiklar

När det är dags för dig att byta vattenfilter i den vattenrenare som du har köpt hos mig, så kan du hitta och handla dessa hos leverantören Planets Own.

För dig som behöver få tag i luftfilter och annat till din XJ-3800-luftrenare så kan du hitta det hos nederländska Ionizer.Tack för alla år och hoppas att vi ses igen!
Lycka till i ditt liv och må väl! :-)

Hälsohälsningar
Anders
Denna webbsida är skapad för mobiltelefoner. Är texten för liten för dig så blir den större om du roterar din mobil till landskapsläge.

Använder du en dator så välj storskärmsläge om du vill se den normala sidan för större skärmar.


Copyright © 2024 Sprouting Health